#240 Név: Kis Gábor 2011.07.30 10:49:49

A férfi..
 A MAGOCSKA CÉG ÜZENETE :..........:D   A férfi verbálisan korlátozott modell.
Nehezen csuszik ki a száján néhány szó és mondat ,úgy mint:Szeretlek ! Légy a feleségem! Gyereket akarok! stb 
Ma este egy nagyot táncolunk  a salsaklubban .
Cégünk határozott álláspontja, hogy ezeket ne is erőltesse ,mert a FÉRFI  megmakacsolja  magát .
Javasoljuk ,várja ki az időpontot,amikor magától hagyják el a száját ezek a mondatok .
ha ez bekövetkezik ,annak legalább lesz súlya és értelme .A FÉRFI egyébként 2 esetben áll kedves ÜZEMMÓDBA:ha valóban olyan hangulata van ,hogy kedves akar lenni ,vagy ha valami orbitális disznóságot akar elsumákolni . A virágvásárló funkció viszont véletlenszerűen ,random módon kapcsolódik be, házassági(és bármilyen más) évfordulórol,névnaptol születésnaptol függetlenül.
Ez természetes tulajdonság,kár rajta idegeskedni jelezni is felesleges az évfordulók időpontját,mert már ez kezelhetetlen szituációt okoz: a nő szóvá teszi vagyis már eleve nem bízik a  FÉRFIBAN  az megsértődik és csak azért se hoz virágot.Ez a hiba a további fejlesztések és az evolúció során talán kiküszöbölődik majd. Mivel a  FÉRFI MODELLEK TÖBSÉGE a KAMU SZOFTVER meglehetősen régi változatát töltöttük be ,ezért eredendően bénán hazudnak ,Ön pedig másodperceken belül lefülelheti  ha a delikvens mégsem éjszakába nyuló értekezleten lett hullafáradt,hanem pl a titkárnőjét birizgálta hosszasan . A FÉRFI karbantartása során ügyeljen arra,hogy 30 felett a modell erősen hizékony .Vásárlás során ezért  számüzze a chipszet ,cukros löttyöket ,a ropit ,a rágcsálnivalót NINCS  NASI .előzze meg  hogy este a   FÉRFI nagyon bevacsorázzon  ez külömben is rossz hatással lesz az este további programjaira  de nézze el ha éjjel 2-kor alkalomszerűen kifosztja a 0-ra a hűtőszekrényt .Ez olyasfajta rohamszerű pótcselekvés  ,mint mikor  a nőkre rátör a  fékezhetetlen boltkórosság  és a mérhetetlen birhatnék okán megvesznek minden vackot. A FÉRFI modellek rendet tartanak már ami a szerszámoskészletet  a horgászcuccot  vagy a cédégyűjteményt illeti. Egyébként tény:rendrakás szmpontjából  nagy kihívásokkal küzdenek .
Ezért felesleges  mormogni olyasmi miatt,ami át sem töri elég magas ingerküszöbüket.
Hiába spanolja magát az az ügyfelünk ,aki kiakad a felhajtott wc deszkán  vagy az ötletszerűen széthagyott gombócá gyurt ragadós zoknikon . A FÉRFI  amugy is nehezen viseli a cseszegetést .Főleg ha ez kioktató agresszív  virnyogó hangal párosul.Ilyenkor sérül a belső programja  és bekapcsol az ugynevezett közöny szubrutin vagy életre kell az agressziós panel . A FÉRFI modellt bár néha valóban tud gyerekesen viselkedni mégse kezelje gyerekként inkább gondolja azt ilyenkor:Milyen aranyos ! 
Figyelem ! a FÉRFI  nem sexgép! persze néha az vagy annak hiszi magát :D ..de alapvetően igényli a meghittséget , a stabilitást még ha ezt nehezére esik is  kifejezni.Stresszesebb időszakban,nagy hajtás idején  egészen megfeledkezhet a sexről ,ha ezt vásárlónk a lemerült telepnek ellenére mégis erőlteti előfordul hogy a  FÉRFI KUDARCOT VALL . Ilyenkor jobb  ha ugy tesz ,mintha mi sem történt volna ,ép elég baja lesz  ettől amugy is a modellnek .Minél jobban belelovalja magát a kudarcélménybe ,annál kevésbé lesz ugyanis akcióra kész ,az ördögi kör tehát bezárul a kigyó a farkába harap ,a FÉRFI  pedig hosszabb rövidebb időre totál összeomlik .Amint láthatja tehát ,a FÉRFI  viszonylag érzékeny szerkezet ,és bár a látszat alapján igen kemény fajta  nagyon óvatosan kell vele bánni .Ezért kérjük nagyon vigyázzon rá ,szeretgesse,és akkor hosszú ideig rendelkezésére fog állni .Akkor nem kell majd lecserélnie egy modernebb dizájnosabb  áramvonalasabb tipusra .
na  ennyi  volt mára :D  páááá