A CITROM HÉJA --
A citrom héjában is rejlő csodálatos anyag felfedezéséért
Szent-Györgyi Albert 1941-ben Nobel-díjat kapott.
Mi, magyarok sem igen tudjuk ezt, mert nem beszélnek róla azok, akiknek kéne!
Pedig tele torokból kéne ezt a világ felé kiáltanunk !!!
Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki az
egész citromot felhasználja és abból nem pocsékol el semmit.
Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból semmi ne
menjen pocsékba?
Egyszerű... tegyél egy "jól megmosott" citromot a hűtőgép mélyhűtő
rekeszébe. Ha már megfagyott a citrom, akkor dolgozd fel, vagyis
reszeld le az egészet (annak lehámozása nélkül) és azt szórd rá az
élelmiszereidre.
Szórhatsz belőle a whisky-be, a borba, a salátára, a fagylaltra, a
levesre, a tésztára, a spagetti szószra, a rizsre, a sushira, de a
halétre is. Az ételeid íze a vártnál csodálatosabb lesz, mint amit
valaha kóstoltál.
Mi lehet a teljes citrom felhasználásának nagy előnye, ha elsősorban nem a
megelőzés és az, hogy új ízeket adjál az ételeidnek?
Nos, a citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a
citrom leve. A citrom héja fiatalító hatású és segíti az egészséget, mivel
megszünteti, megsemmisíti a test mérgező anyagait, hasonlóan a faszénhez.
A citrom (Citrus) egy csodás termék a rákos sejtek elpusztítására.
10.000-szer erősebb a kemoterápiánál.
Én miért nem tudunk erről semmit? Azért, mert vannak laboratóriumok,
amelyek a szintetikus verzió gyártásában érdekeltek, amely csak számukra hoz hasznot.
Vajon hány ember hal meg, miközben ezt a gondosan elzárt titkot elhallgatják annak
érdekében, hogy a nagy konszernek sokmilliós haszna ne kerüljön veszélybe?
Bizonyosan tudod, hogy a citromfának több fajtája ismert, legismertebbek a citrom és
édes citrom (lima).
A gyümölcsöt is többféleképpen fogyaszthatjuk: meg lehet enni a húsát, ki
lehet nyomni a levét, italokat, szorbeteket, édességeket, stb. lehet
készíteni. Sok jó tulajdonságot tulajdonítanak neki, de ezek közül is
a legérdekesebb az a hatás, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt
ki. Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak. Van kutató, aki
azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen. Egyesek
úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a
baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták
ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.
Lenyűgöző ennek az információnak a forrása is: mivel a világ egyik
legnagyobb kábítószer gyártójáról van szó, aki azt mondja, hogy az
1970 óta végzett több mint 20 laboratóriumi vizsgálat után, a
kivonatok azt mutatták, hogy elpusztítja a legtöbb ráktípus: a végbél-, a
mell-, a prosztata-, a tüdõ- és a hasnyálmirigyrák rosszindulatú sejtjeit.
Bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az Adriamycin termék, a
rákos sejtek növekedésének fékezésére. ( Ez a világon leginkább alkalmazott
kemoterápiás gyógyszer.)
És ami még ennél is bámulatosabb: a citrom kivonattal végzett
terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és nem
befolyásolja az egészséges sejteket.
Küldd tovább, hogy sok embernek segíthess!
|
|